what do people say?

Alhamdulillah. Sejak anak saya bersama attaj dah banyak perubahan. Dah boleh jadi imam,rajin membantu,pandai bangun sendiri waktu pagi solat subuh dan paling terharu,bila dia main game sambil menghafaz beberapa surah. Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat.
Puan Nabzatul Filzah
Ibu Pelajar
At-Taj banyak mengadakan aktiviti. Cara pembelajaran moden. Kediaman yang sangat selesa. Banyak membuat lawatan ke luar bagi membuka minda pelajar. Makanan best,
Amirul Najmi
Netizen
Teknik hafazan dan pendekatan yang bagus untuk anak saya. Hafazan anak saya jauh banyak peningkatan berbanding di sekolah tahfiz dia yang lama. Guru-guru mesra dan mudah bergaul dengan anak-anak.
Encik Fuad
Bapa Pelajar
Pada saya At-Taj merupakah sebuah institusi dan pusat pembelajaran yang mengenengahkan konsep pembelajaran kontemporari dan lebih moden. Selain itu, At-Taj juga menyediakan pelbagai kemudahan kepada para pelajar seperti dorm dengan penghawa dingin, mesin basuh, mesin pengering, kolah mandi yang luas, ruang hafazan dengan penghawa dingin dan sebagainya. Sukan dan kokurikulum juga menjadi silibus penting bagi At-Taj iaitu dengan mewujudkan sukan-sukan dan persatuan yg bergiat aktif seperi taekwando, ping pong, badminton, takraw, futsal, persatuan pengakap, JPAM dan banyak lagi.
Omar Hakim
Abang Pelajar
Saya sempat ziarah dan bermalam di sana. At-Taj banyak aktiviti menarik, guru berpengalaman, selesa dan kondusif, yang penting makanan sungguh enak.
Aref Firdaus
Netizen