what people say?

Alhamdulillah... Sejak ank sy bersama attaj dh byk perubahn... Dh bleh jd imam... Rajin membantu... Pandai bgun sdiri waktu pg solat subuh... Dn paling terharu bla dia main game sambil menghafaz beberapa surah... Alhamdulillah... Syukur sgt2...
Puan Nabzatul Filzah
Ibu Pelajar

Saya sempat ziarah dan bermalam di sanan. At-Taj = banyak aktiviti menarik, guru berpengalaman, selesa dan kondusif, yg penting makanan sungguh enak.
Aref Firdaus
Netizen

Teknik hafazan dan pendekatan yang bagus untuk Anak saya. Hafazan Anak saya jauh byk peningkatan berbanding di sekolah Tahfiz dia yang lama. Guru-guru mesra dan mudah bergaul dengan anak-anak.
Encik Fuad
Bapa pelajar

At-Taj banyak mengadakan aktiviti. Cara pembelajaran moden. Kediaman yang sagt Selesa. Banyak membuat lawatan ke luar bagi membuka inda pelajar. Makanan best,
Amirul Najmi
Netizen

Pada saya attaj merupakah sebuah institusi dan pusat pembelajaran yang mengenengahkan konsep pembelajaran kontemporari dan lebih moden. Selain itu attaj juga menyediakan pelbagai kemudahan kepada para pelajar seperti dorm dengan penghawa dingin, mesin basuh, mesin pengering, kolah mandi yang luas, ruang hafazan dengan penghawa dingin dan sebagainya. Sukan dan kokurikulum juga menjadi silibus penting bagi attaj, iaitu dengan mewujudkan sukan-sukan dan persatuan yg bergiat aktif seperi taekwando, pingpong, badminton, takraw, futsal, persatuan pengakap, jpam dan banyak lagi.
Omar Hakim
Abg Pelajar

1
Assalamualaikum, boleh kami bantu?
Powered by